Tar ringandet efter
personal för mycket av
din arbetstid?

Vill du genom en knapptryckning nå all din personal och lösa dina vakanser på mindre än en minut? Vill du att ditt arbete med att jaga igenom listor, ringa, kallprata och ringa igen skall försvinna och helt automatiseras?

Det kan bli verklighet för dig idag! Gör som bland annat Liseberg, Scandic, Svenska Mässan, Gothia Towers och Quality Hotel. Sluta ringa och låt SMS-Resurs ta hand om det jobbet! De har insett att vår sms-tjänst gör jobbet otroligt smidigt.

“Vi frigör en massa tid genom att slippa att ringa. Vi får tid till allt det ”andra” i vårt arbete. Som arbetsledare vet man att personalen vet, att de skall arbeta idag och var de skall vara. Med Resursen blir det tydliga och klara besked till personalen.

Allt går snabbt och enkelt, det finns inga onödiga saker eller funktioner i Resursen som krånglar till användandet. Som sagt det bara rullar på! Kanon, helt enkelt!”

Pia Pfister Chefhusfru Gothia Towers

Vad är annorlunda med vår sms-tjänst jämfört med andra?

Vi har fokuserat på att göra en sak, riktigt bra. Vi skall frigöra din tid. Du skall inte spendera en massa onödig tid vid skärmen eller förvillas av en massa onödiga funktioner.

Nej, SMS-Resurs är mycket enkel och helt okomplicerad att använda. Genom snabb sms-kommunikation, ett smidigt arbetsätt och framförallt enkelhet kommer SMS-Resurs att bli din bästa arbetskompis.

Lägg där till att SMS-Resurs är en tjänst. Det är inget program som måste installeras eller passas in i era IT-system. SMS-Resurs når du när som helst och var som helst, bara du har internet tillgänglig.

Att komma igång med SMS-Resurs är superenkelt. Du kan testa redan idag!

Kom igång redan idag ›
  • SMS-Resurs frigör din tid

    Du måste ringa 3-5 personer för att få ett JA. Minst en halvtimme försvinner varje gång. För en bokad person. SMS-Resurs gör samma jobb på en minut.

  • Du har redan budgeterat för kostnaden

    Du har redan idag alla kostnaden för att jaga personal. Alla telefonsamtal till din personals mobiler! Resurstjänsten tar bara över dessa kostnader.

  • Du och din personal får struktur

    Som arbetsledare vet ni att personalen vet, att de skall arbeta idag och var de skall vara. Med SMS- Resursen blir det tydliga och klara besked till personalen. Deras arbetspass finns alltid i mobilen.

Tipsa en v채n om SMS-Resurs!

Vet du n책gon som skulle kunna spara tid med SMS-Resurs?
Ange e-postadressen nedan och tipsa personen h채r och nu!

Skicka ×